Posted on

Van egy álmunk

Van egy álmunk. Úgy képzeljük, hogy az Argital készítmények jobbá teszik a világot, a Földet, jobbá az egészségünket és a bőrünket is. Igen, nagy szavak ezek, de mi hiszünk ebben. Jártunk Szicíliában ott, ahol a tengeri zöld agyagot kinyerik, jártunk az üzemben, ahol nagyon magas szakmai minőség mellett készülnek a krémek, olajok, ahol reggel euritmiával kezd a fiatalokból álló csapat, ahol keddenként Steiner Léleknaptárát olvassák közösen és ahol olyan igaz kutatómunka folyik, ami manapság ritkaságszámba megy. Az Argital filozófiája szerint csak olyan készítmények állíthatók elő, amelyek az ember és környezete egészségét, a test, lélek és szellem harmóniáját maximálisan figyelembe veszik. Az itt gyártott természetes kozmetikumok nem tartalmaznak kémiai összetevőket és tartósítószereket, és azokat sohasem tesztelték állatokon.

A hamarosan 40 éves céget Dr. Giuseppe Ferraro alapította, a mai napig az ő vezetésével folyik a kutatás, gyártás és értékesítés. Többször találkoztunk vele itthon és külföldön, és minden alkalommal meggyőződhettünk róla, hogy munkássága legmélyén az antropozófia iránti tisztelet van. Két évvel ezelőtt akkor fejlesztette ki az Ötnapos krémet és olajat, amikor elővette Steiner és Ita Wegman közös könyvét és az ott leírt esettanulmányból jött rá a Potentilla fontosságára. Kutatásait minden terméknél emberi igényre építi és ez ma különleges, hiszen nem a márkára, hanem a problémára koncentrál: nem egy újabb készítményt akar kifejleszteni, hogy legyen még egy eladható termék, hanem választ keres olyan kérdésekre, amit egy orvos, egy terapeuta, adott esetben egy beteg ember mond el neki. Szorosan együttműködik orvosokkal, biológusokkal, gyógyszerészekkel, sőt egyetemekkel, ahol minden új készítményt bevizsgálnak, tesztelnek és ahol az antropozófiai alapokon nyugvó kutatás eredményeit tudományosan is igazolják.

Április 21-én csatlakozunk a Sophianum Egészségközpont által szervezett AnthropoSophia Naphoz. Kérjük, csatlakozzon Ön is! Jöjjön el az egésznapos programra (Sophianum, 1015 Budapest, Hattyú u.14.), ahol más, antropozófiai alapokon nyugvó biokozmetikai márkák mellett természetesen Argital készítményeket is vásárolhat nagy kedvezményekkel. Délelőtt orvosok és terapeuták kínálnak kedvezményes kezeléseket, délután pedig érdekes előadásokat lehet meghallgatni (bővebb információ: www.sophianum.eu). A webáruházunk vásárlóinak pedig ezen az egy napon kedvezményes vásárlást teszünk lehetővé.